На Кіровоградщині визначили переможців обласного конкурсу «Учитель року – 2018»

Понеділок, 12 лютого 2018 13:26
Почесне звання переможця обласного туру XXІII Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018» учасники конкурсу виборювали у чотирьох номінаціях: «Німецька мова», «Українська мова та література», «Фізика» та «Фізична культура». Загалом, в обласному етапі конкурсу взяли участь 55 педагогів, і лише 20 з них дійшли до фіналу.
Цього року у змаганнях вперше взяли участь педагоги Соколівської об’єднаної територіальної громади та викладачі державного навчального закладу «Кіровоградський професійний ліцей імені Єгорова».
Учасників та переможців конкурсу привітав перший заступник голови облдержадміністрації. Значну увагу у своєму вітальному слові посадовець приділив перспективам в освітній галузі.
– На підтримку освітньої галузі обласна влада планує передати на місця значний фінансовий ресурс – вже найближчим часом більше 20 млн. грн. буде спрямовано на придбання шкільних автобусів для Петрівського, Новоукраїнського, Устинівського, Голованівського та Знам'янського районів, та нових кабінетів природничо-математичного циклу для опорних шкіл області. Для початкової школи ми плануємо передати більше 500 комп’ютерів, а також кабінети української мови для 8 загальноосвітніх закладів області, де предмети викладаються мовами інших національностей, – відзначив перший заступник голови облдержадміністрації.
 
Багато добрих слів та привітань лунало на адресу учасників конкурсу, однак усіх, хто зібрався в актовій залі обласного навчально-виховного комплексу найбільше цікавило, хто ж, власне, став переможцем у своїх номінаціях. Відтак, перемогу у номінації «Німецька мова» здобула учитель німецької мови НВК «Олександрійський колегіум-спеціалізована школа» Марина Тимошенко, у номінації «Українська мова та література» – учитель української мови та літератури Новопразького НВК Наталія Бугайова, у номінації «Фізика» – учитель фізики Петрівського НВО «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія» Олександр Оранський, у номінації «Фізична культура» – учитель фізичної культури Сальківської філії Заваллівського НВО «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Володимир Посуховський.
Прочитано 1771 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+