У Кропивницькому відкрили виставку молодого художника Андрія Сотніченка (ФОТО)

Неділя, 14 березня 2021 18:32

Учора, 13 березня, гостинна  кав’ярня «Театральна» відчинила двері поціновувачам нашого земляка  для  ознайомлення з експонатами  першої персональної виставки з назвою «Світ очима художника», на яку автор представив близько сорока різножанрових робіт. Про це повідомляє mandarin-news.

У творчому доробку переважає буяння яскравих кольорів із використанням акрилових фарб та олії, рідше – пастель. А ще відчувається природна здатність художника до висловлення в творчості власних почуттів і переживань із  наступним їх «заселенням»  на полотні.

Творча палітра  дипломованого художника і дизайнера  Андрія  Сотніченка вражає поціновувачів прекрасного в житті концептуальним підходом до написання кожної окремо взятої роботи, які відрізняються  щедрим використанням кольорів, мають глибоке змістове наповнення, - ділиться враженнями відвідувачка експозиції. 

Виставка «Світ очима художника» працюватиме в приміщенні кав’ярні «Театральна» до кінця наступного тижня, тому всі охочі зможуть ознайомитися із роботами справжнього майстра своєї справи, у яких присутнє щось особливе, дивовижне, індивідуальне, життєстверджуюче.

 

 

 

Фото: Аліна Сорокоумова

АЛІНА СОРОКОУМОВА спеціально для mandarin-news. 

 

 
Прочитано 1103 разів
Останнє редагування Субота, 20 березня 2021 09:47
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+