Свято спортивного бального танцю відбулося на Кіровоградщині

Вівторок, 07 листопада 2017 09:29

У неділю, 5 листопада, у місті Знам'янка  відбулися відкриті обласні класифікаційні змагання «Танцювальний марафон -2017», організований Знам’янським клубом спортивного бального танцю «Фурор-Данс». Цього року свою майстерність приїхала показати рекордна кількість учасників – 400. Про це повідомляє KOMORA.INFO

«Це вже п’яті змагання і кожного разу в них бере участь більша кількість учасників. Минулого року було вдвічі менше. А першого разу – лише трохи більше ста. Цього року вперше до нас завітали колективи з Кривого Рогу, Кременчука та Черкас», - розповідає керівник Знам’янського клубу спортивного бального танцю «Фурор-Данс» Аліна Вустілка. 

Змагання проводилися вдвох відділеннях (І – діти до категорії Н класу, ІІ – діти категорії  Н класу і вище), кожне  з якого починалося з параду учасників. Їх майстерність оцінювало висококваліфіковане журі, до складу якого увійшли 15 суддів на чолі з Ігорем Спінулом, суддя Національної категорії та президент Кіровоградської обласної Федерації спортивного танцю.

На початку змагань учасників привітала Світлана Бабаєва, начальниця відділу культури та туризму Знам’янського міськвиконкому, та подарувала їм солодкі подарунки від міської влади. Також, міська організація Радикальної Партії Олега Ляшка надала Знам’янському клубу спортивного бального танцю «Фурор-Данс» спонсорську допомогу на проведення змагань та подарунки учасникам (чашки, куртки, портативні зарядні пристрої Power Bank).

"Кому свято танцю і грації, а кому відповідальне випробовування. Наша Радикальна Кіровоградщина не залишає поза увагою юних талантів. Вітаємо переможців!", - зазначила депутатка Знам'янської міської ради від Радикальної партії Неля Данасієнко.

Цього року на учасників чекали приємні нововведення – сертифікати наймасовішим колективам  на суму 1500 грн, 1000 грн та 500 грн для розвитку бального спорту.

Прочитано 1350 разів
Останнє редагування Вівторок, 07 листопада 2017 09:54
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+