Кіровоградщину відвідає відомий письменник Макс Кідрук

Понеділок, 09 жовтня 2017 11:22

Український письменник Макс Кідрук представить новий роман «Не озирайся і мовчи", який вийде на початку вересня. В рамках туру письменник відвідає 100 українських міст. Це найбільший на сьогодні тур в підтримку книги в Україні.

"Чи не озирайся і мовчи" - це позажанрова історія з елементами трилера і соціальної драми. Крім містичної складової, автор піднімає проблеми спілкування і взаєморозуміння батьків і дітей, цькування в школі і бажання втечі від реальності, яка властива підліткам.

"Якщо чесно, то" безумство "- це перше слово, яке виникає в голові, коли думаю про турі. І справа навіть не в тому, що нічого подібного ніхто ще не робив. Це Еверест для мене і моєї команди. У той же час я хочу, щоб ви розуміли: туру не було б, якби не книга. Саме ця книга. я б нізащо не зважився на таку масштабну кампанію, якби не був на 100 відсотків упевнений в своїй історії ", - говорить Макс Кідрук.

На Кіровоградщині, письменник перебуватиме з 31 жовтня по 3 листопада. Новомиргород: 31 жовтня. 11.00. Дитяча школа мистецтв (вул. Євгенія Присяжного, 23а). Організатор: Новомиргородська центральна районна бібліотека.
Новоукраїнка: 31 жовтня. 15.00.Центральна бібліотека (вул. Соборна, 55).
Кропивницький. 1 листопада. 19.00. Ково центр (Василівський провулок, 10).
Світловодськ: 2 листопада.10.00. Районний будинок культури (вул. Павлівська, 13).
Олександрія: 3 листопада. 11.00. Центральна міська бібліотека імені О. Пушкіна (вул. Григорія Усика, 41)

 

Прочитано 719 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+