«Казки старого млина» презентували в Кропивницькому

Четвер, 08 листопада 2018 09:13

Кропивницькому відбулася презентація тематичної виставки «Казки старого млина» майстрів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва обласного творчого об’єднання« Дивосвіт»  - повідомляєmandarin-news 
Понад сотні робіт, у тому числі млинів, у різних техніках народного мистецтва було презентовано під час відкриття виставки «Казка старого млина», виготовлених з різних матеріалів, зокрема. линів :лози, сіна, соломи, глини, паперу, мішковини, металу та дерева. 
Прихильники прекрасного мали змогу особисто подякувати організаторам виставки за отриману насолоду від знайомства з роботами майстрів лозоплетіння, витинання, петриківського ролзпису, соломоплетіння, писанкарства з Долинського, Кіровоградського, Новоархангельського, Знам’янського, Олександрійського, Благовіщенського районів та обласного центру. 
Подовгу затримувалися гості біля творів живопису, а також декоративних композицій Ірини Поляруш з міста Кропивницького, Віти та Олександра Третяків із села Грузьке Кіровоградського району, Тетяни Гіль (Соколівська ОТГ), клаптикового шитва Людмили Кривенко з обласного центру, їхніх колег з Новоархангельського та Світловодського районів.


ФОТО Анатолія Саржевського, 

 

Прочитано 1335 разів
Останнє редагування Четвер, 08 листопада 2018 09:23
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+