Жителі Кіровоградщини можуть залишитись без медичних послуг

Понеділок, 27 вересня 2021 14:28

Голова обласної ради Сергій Шульга тримає на контролі питання щодо фінансування обласних закладів охорони здоров’я за пакетами Національної служби здоров’я України. Тематичну нараду з керівниками медичних закладів спільної власності територіальних громад він провів сьогодні, 27 вересня. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Кіровоградську обласну раду.

У ході розмови учасники заходу повідомили, що НСЗУ і далі продовжує не виконувати умови договорів, від чого лікувальні установи недоотримують необхідне для повноцінної роботи фінансування.

"Така тенденція ставить під загрозу забезпечення жителів області якісною медичною допомогою, а в деяких випадках взагалі унеможливить надання окремих лікувальних послуг. Ми продовжуємо роботу над вирішенням проблеми. Питання тримаю на особистому контролі", -  прокоментував голова обласної ради Сергій Шульга.

Як повідомлялося раніше, обласна рада просить Президента, ВР і Кабмін вплинути на ситуацію з розрахунками НСЗУ за пакетами медичних послуг, відповідне звернення прийнято на шостій сесії 17 вересня.

 

 

Прочитано 1210 разів
Останнє редагування Понеділок, 27 вересня 2021 14:58
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+