"Закладок" більше не робитимуть: наркозбувачів на Кіровоградщині судитимуть

Вівторок, 02 червня 2020 13:28

На Кіровоградщині правоохоронці скерували до суду обвинувальний акт стосовно групи наркозбувачів. Про це повідомляється на ФБ сторінці поліції Кіровоградської області.

29 травня слідчим управлінням поліції області, під процесуальним керівництвом прокуратури Кіровоградської області, обвинувальний акт стосовно групи осіб із ознаками організованості скеровано до суду.

Так, наприкінці минулого року правоохоронцями викрили канал постачання наркотиків на територію області.

У рамках розпочатого за цим фактом кримінального провадження затримано групу осіб, які збували наркотичні засоби та психотропні речовини на Кіровоградщині через мережу Інтернет методом «закладок».

Працівники управління протидії наркозлочинності поліції області провели ряд санкціонованих обшуків у містах Києві та Кропивницькому за місцями проживання учасників групи, у гаражному приміщенні та автотранспорті. Вони вилучили наркотичні засоби, психотропні речовини, банківські картки та мобільні термінали, які використовувалися у злочинній діяльності.

За результатами досудового розслідування та експертиз за прийняли рішення щодо притягнення осіб до кримінальної відповідальності за ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – від 9 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Якщо Вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомте за телефоном гарячої лінії 095-189-43-50, на електронну пошту: кЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або безпосередньо до управління, що розташоване за адресою: м. Кропивницький, вул. В. Чміленка, 41. Конфіденційність гарантується.

Прочитано 246 разів
Останнє редагування Вівторок, 02 червня 2020 14:04
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+