За ініціативи Кропивицького депутата провели марафон суботників

Понеділок, 29 червня 2020 16:48

Підприємець та депутат міської ради Рафаель Санасарян вже втілив у життя багато ініціатив для розвитку Кропивницького та його жителів.

Не зупинятись на досягнутому – один з принципів роботи Рафаеля Рафаеловича. Саме тому депутат та його команда активно співпрацюють з жителями свого округу, а це район Попова, Пацаєва та Героїв Укаїни, й шукають шляхи вирішення проблем.

Так, за перший місяць літа депутат, його поплічники та всі жителі округу провели справжній марафон суботників.

Першочерговою метою суботників стало покращення стану дитячих майданчиків, позаяк діти – наше майбутнє. А із зонами відпочинку для дітей, як ми знаємо, в місті біда: то вандали зіпсують, то все по швам тріщить, а то і взагалі дітям немає де гратись.

Завдяки спільній роботі депутата, його команди та жителів округу пофарбували більше 20-ти дитячих майданчиків, встановили 2 нових комплекси та завезли пісок в усі подвір’я.  Тепер діти та їхні батьки зможуть проводити час на комфортних майданчиках, які оснащені всім необхідним для безпечного дозвілля малечі.

Приємно, що до таких ініціатив долучалась і молодь, і дітлахи, і батьки, і люди старшого віку. Це свідчить лише про згуртованість та бажання зробити простір навколо себе кращим. Залученість жителів округу до суботників надихає і самого депутата, адже так він розуміє, що праця його команди потрібна людям і вони готові діяти.

Це все відбулося лише завдяки ініціативності та небайдужості жителів нашого округу! Щиро дякуємо всім, хто долучився до наших суботників і допоміг зробити подвір’я мікрорайону ще гарнішими та приємнішими, – відзначив Рафаель Санасарян

Депутат вказав, що попереду у нього та команди багато планів і завдань, які вони будуть реалізовувати.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прочитано 2580 разів
Останнє редагування Вівторок, 30 червня 2020 09:30
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+