Ями, відсутність тротуарів та освітлення: кропивничани просять покращити вулицю Нікітіна

Середа, 10 червня 2020 16:26

Кропивничанин Павло Стреленко пропонує відремонтувати вулицю Василя Нікітіна (Червонозорівська) та встановити освітлення. Відповідну петицію чоловік зареєстрував на сайті місцевих петицій.

 «На жаль, нині дорога перебуває в край жахливому стані, глибокі ями не дають можливості для нормального руху транспорту. Під час опадів дорога перетворюється в суцільну калюжу. Також відсутні пішохідні тротуари. Варто зауважити, що по вулиці Василя Нікітіна знаходяться такі об'єкти: 1. Регіональний центр професійної освіти їм. Єгорова; 2. ЗОШ № 29; 3. Військова частина Національної гвардії України; 4. Велика кількість багатоквартирних будинків та приватних домоволодінь; 5. Магазини першочергової необхідністі. І т.д. Наявність хорошої дороги по вулиці Василя Нікітіна, сприятиме розвантаженню автомобільного трафіку по вулиці Миколи Левитського, та створенню альтернативи руху транспорту», – йдеться у повідомленні.

Автор вказує, що через поганий стан дороги патрулювання вулиці поліцією ускладнюється.  

Станом на 10 червня петицію підписали 22 особи з 450 необхідних. До кінця збору підписів залишилось 44 дні. Підписати петицію можна за посиланням.

 

Прочитано 228 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+