Чи буде День міста у Кропивницькому в умовах карантину

Середа, 16 вересня 2020 11:03

В обласному центрі відбудуться концерти до 266-річниці з Дня народження міста. Про це повідомила начальниця управління культури і туризму Анна Назарець.

За її словами, на кропивничан  і  гостів міста чекають денні та вечірній концерти. У них візьмуть участь симфонічні та духові оркестри:

14:00 – концерт філармонії в Ковалівському парку на літньому майданчику Академічний театр музики, пісні і танцю «Зоряни». Тут же на відвідувачів чекатиме фестиваль вуличної їжі, проте стільців та столиків не буде  через карантинні норми.

15:00 – на Театральній площі відбудеться концерт духового оркестру, а також колективів філармонії

О 16.00 у парку Перемоги стартує молодіжний концерт «Art Park City» і, нарешті, кульмінація – святковий PRIME TIME на площі Героїв Майдану о 19.00.

Зважаючи на санітарно-протиепідемічні норми, симфонічні та духові оркестри можуть брати участь у концертній програмі, – повідомила Анна Назарець.

19 вересня святкування Дня міста розпочнеться о 10:00 з урочитостей на площі перед міською радою. Тут відзначатимуть кращих містян.

Через кілька годин, а саме о 12:00,  біля пaм’ятникa Пеpшому тpaмвaю відбутдеться фестиваль «Battle of Steps», у якому візьмуть участь брейк-дансери і хіп-хопери, яким від 16 років.

О 12:30 в обласному центрі  відкриють реконструюваний ЦНАП. Уже з понеділка жителі зможуть тут отримувати послуги.

Керуюча справами виконавчого комітету міської ради Альвіна Бондаренко анонсувала відкриття вул. Полтавської на День міста, проте це ще не остаточне рішення.

Повну програму святкування Дня міста вже можна переглянути на сайті міської ради. 

 

 
Прочитано 503 разів
Останнє редагування Середа, 16 вересня 2020 15:42
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+