Визначні нагороди здобули гімнастки з Кропивницьокого на міжнародному турнірі

Вівторок, 04 січня 2022 15:57

Одинадцять медалей різного ґатунку - здобуток гімнасток Кропивницького на ROME CUP-2021. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Кропивницьку міську раду.

Протягом чотирьох днів, із 27 по 30 грудня, в Римі тривав міжнародний турнір ROME CUP-2021 з художньої гімнастики. Змагання зібрали понад 250 учасниць.

Вихованки Комплексної дитячо-юнацька спортивної школи № 3 не підвели своїх наставниць Людмилу Виноградову та Катерину Щупку і гідно представили рідний Кропивницькій на міжнародному рівні.

Так, Злата Кабанова посіла перше місце у вправі без предмету, а Адель Скалецька — у вправах без предмету та зі скакалкою. Марія Осадча здобула “золото” у вправі з м'ячем та “срібло” у вправі без предмету, Кіра Кишлян стала кращою у вправі без предмету та зайняла третє місце у вправі з м'ячем.

Валерія Деревянко була другою у вправі з булавами і четвертою у вправі з м'ячем,  Анна Прісяч з посіла перше місце у вправі булавами і четверте у вправі з м'ячем, а Єва Кишлян — друге місце у вправі з булавами і третє у вправі з м'ячем.

Також нагороди здобули:

Мироненко Марія 1 місце у вправі без предмета,

Турчак Кіра посіла 1 місцеу вправі без предмета та 1 місце у вправі з м’ячем,

Соловйова  Віка здобула 2 місце у вправі з м’ячем, 

Корнієнко Поліна -2 місце у вправі з м’ячем та 3 місце у вправі зі стрічкою. Тренує юних переможниць Марія Констанді.

Прочитано 1336 разів
Останнє редагування Середа, 05 січня 2022 10:06
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+