До реанімації довели: на Кіровоградщині чоловіки побили місцевого та викрали авто

Вівторок, 09 червня 2020 17:24

3 червня до Долинського відділу поліції надійшло повідомлення зі служби "102" про те, що на території населеного пункту виявили невідомого чоловіка з тілесними ушкодженнями. Потерпілого терміново доставили до реанімаційного відділення районної лікарні. Коли він прийшов до тями,  розповів про викрадення автомобіля. Про це повідомляється на сайті національної поліції області.

Працівники поліції розпочали пошуки транспортного засобу та осіб, причетних до скоєння злочину. Ними виявилися жителі Запорізької та Дніпропетровської областей, 34 і 39 років. Менше ніж за добу поліцейські встановили місцезнаходження зловмисників. Викрадений автомобіль розшукали та вилучили.

Наразі триває розслідування, яке розпочали в рамках кримінального провадження за ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Особам повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без внесення застави. Чоловікам загрожує покарання – від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Прочитано 156 разів
Останнє редагування Середа, 10 червня 2020 10:11
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+