Викрадачу плит з аеропорту Кропивницького оголосили про підозру

П'ятниця, 16 жовтня 2020 10:57

43 річному кропивничанину оголосили про підозру за фактом крадіжки в особливо великому розмірі плит зі злітно-посадкової смуги місцевого аеропорту (ч.4 ст. 185 КК України). Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на прокуратуру області.

За даними слідства, житель обласного центру, в період з лютого по травень цього року, використовуючи підроблений договір купівлі-продажу аеродромних плит ПГ-14, за допомогою заздалегідь заготовлених транспортних засобів, шляхом вільного доступу, здійснив їх демонтаж.  У незаконний спосіб підозрюваний заволодів плитами злітно-посадкової смуги  місцевого аеропорту у кількості 60 штук на загальну суму 585  тис грн.

Наразі  у осіб, причетних до вчинення вказаного кримінального правопорушення правоохоронці провели санкціоновані обшуки, у ході яких вилучили оригінали договорів та комп’ютерна техніка, на якій, ймовірно, було виготовлено підроблені договори.

На даний час досудове розслідування триває. Вживаються заходи, щодо виявлення та встановлення усіх осіб причетних до скоєння цього злочину.

Прочитано 633 разів
Останнє редагування П'ятниця, 16 жовтня 2020 11:01
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+