Втрата свідомості та рубана рана голови: сумний відпочинок у Кропивницькому

П'ятниця, 26 січня 2018 11:48

Сумний фінал спільного відпочинку: патрульні Кропивницького виявили групу осіб, які нанесли своєму знайомому тілесні ушкодження

24 січня близько 23 години вечора на лінію 102 надійшов виклик, у якому заявник повідомив, що його вдарили по голові, внаслідок чого, з його слів, він втратив свідомість. А коли прийшов до тями, то відразу зателефонував до поліції.

По приїзду на місце події патрульні з’ясували, що незадовго до цього заявник проводив спільний час із знайомими. Під час спілкування між ними трапилася сварка, яка переросла у бійку, яка й призвела до таких негативних наслідків. Заявник вказав правоохоронцям на можливе місце перебування осіб, які нанесли йому тілесні ушкодження, а також надав опис їх зовнішності.

Поліцейські надали постраждалому домедичну допомогу, оскільки він мав рубану рану голови, та викликали швидку медичну допомогу. У підсумку чоловіка госпіталізували до обласної лікарні.

Одночасно екіпаж патрульних попрямував за вказаною потерпілим адресою, де вони виявили чотирьох громадян. Вони підпадали під орієнтування. Крім того, у декого із них на одязі патрульні помітили залишки крові, що вказувало на їх нещодавню участь у бійці.

Патрульні викликали на місце події працівників слідчо-оперативної групи Кропивницького відділу поліції. Громадян було передано слідчим для подальшого з’ясування усіх обставин справи.

Прочитано 388 разів
Останнє редагування П'ятниця, 26 січня 2018 11:56
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+