У Кропивницькому вимагають встановити світлофори на вулицях

Понеділок, 07 вересня 2020 17:44

Жителі обласного центру просять міську владу встановити світлофори та лежачих поліцейських на небезпечних ділянках проїжджої частини, щоб не гинули люди на дорогах нашого міста під колесами машин. Відповідну петицію зареєстрував Михайло Скрипник.

В петиції йдеться, що на багатьох вулицях міста (Чикаленка, Кропивницького, Полтавська, Вокзальна, Волкова і список можна продовжити) неможливо перейти вулицю бо ганяють машини, – повідомляє Михайло.

 

НЕМА ВІЙНИ, А НА ВУЛИЦЯХ НАШОГО МІСТА ГИНУТЬ ЛЮДИ! Свіжий приклад, коли на вулиці Чикаленка загинула ні в чому не винна жінка на пішохідному переході, яка спокійно йшла на роботу і переходила вулицю! Невже в міської влади немає декілька тисяч гривень на встановлення світлофору чи лежачих поліцейських, ці кошти не зрівняти з ціною життя людини...

А міська влада пише відписки, що вулиці не їхні, а районні, чи ще якісь і вони нічого не можуть, чи не знають, що робити... Як це не ваша вулиця, якщо вона в місті? Не можете чи не хочете? Якщо втомилися то залишіть своє "тепле місце" для людей, які будуть працювати на благо міста, а не свого карману... На вулиці мирний час, а не війна, але на вулицях міста гинуть люди... Це жахливо!

Станом на 8 вересня зібрано 4 підписи з 450 необхідних. До кінця збору підписів залишилось 44 дні. 

Прочитано 676 разів
Останнє редагування Вівторок, 08 вересня 2020 09:13
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+