Військового комісара з Кіровоградщини судитимуть за хабар

Четвер, 01 квітня 2021 12:20

Судитимуть військового комісара Благовіщенського районного військового комісаріату Кіровоградської області за фактом одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави. Про це повідомили у військовій прокуратурі Кіровоградського гарнізону.

За даними слідства, вказаний підполковник 6 жовтня 2020 одержав від громадянина неправомірну вигоду 3450 гривень за вплив на прийняття «необхідного» рішення призовною комісією, а саме надання призовнику відстрочки від призову на строкову військову службу за сімейними обставинами (хворобою матері).

За скоєне військовому комісару загрожує покарання у виді штрафу від 750 до 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прочитано 264 разів
Останнє редагування Четвер, 01 квітня 2021 15:13
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+