В Залізному Порту втонула дитина з Кропивницького

Четвер, 02 липня 2020 13:01

1 липня в селі Залізний Порт Голопристанського району потонула 3-річна дівчинка з Кропивницького. На відпочинку дитина перебувала разом з бабусею та її співмешканцем. Про це повідомляється на сайті УДСНС в Херсонській області.

Дівчинка була на матраці з дорослою людиною. В якийсь момент дитину хвилею знесло з матрацу у воду. На жаль, поки її знайшли і дістали на поверхню, сталось незворотне. Лихо сталось у перший день прибуття на відпочинок.

За фактом загибелі дитини працівниками нацполіції відкрито кримінальне провадження.

Порада: ніколи не втрачайте дітей з поля зору під час купання в морі. Як правило, втративши контроль в воді, діти розгублюються і не завжди можуть вчасно почати кричати і кликати на допомогу. Малюків до трьох років взагалі не можна відпускати в самостійне плавання. Дітей до 1 року тримайте у воді виключно на руках.

Не потрібно відпливати від берега з малолітніми дітьми на матраці. Краще покатати їх уздовж берега, бажано одягнути на дитину надувні рятувальний жилет чи нарукавники. Саме ці предмети зможуть зіграти важливу роль для збереження життя ваших діток у непередбачуваній ситуації. Пам’ятайте, відпочиваючи з дітьми, не дозволяйте собі вживання алкогольних напоїв!     

 

Прочитано 4631 разів
Оцініть матеріал!
(2 голосів)

Додати коментар


+