В Олександрії громадські заклади не працюватимуть після 22 години

П'ятниця, 03 липня 2020 13:10

В Олександрії роботу міських закладів громадського харчування обмежили у вечірній час. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на «Голос Громади».

Виконком Олександрійської міської ради учора, 2 липня, на черговому засіданні ухвалив рішення заборонити на період карантину роботу закладів ресторанного господарства, громадського харчування та закладів розважальної діяльності на території Олександрії після 22-ї години.

В ході обговорення питання присутні на засіданні члени виконкому згадали окремі заклади згаданої категорії та «нічні» продуктові магазини, які були раніше неодноразово помічені у порушеннях карантинного законодавства та громадського порядку, що у свою чергу, викликало скарги жителів міста. Тому для суворого виконання свого рішення, міська влада закликала на допомогу як комунальних, так і професійних правоохоронців:

Рекомендувати Олександрійському відділу поліції ГУНП у Кіровоградській області та зобов`язати КП «Муніципальна поліція» забезпечити безумовне виконання вимог даного рішення, – такий пункт містить ухвала виконкому.

Прочитано 227 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+