В абітурієнта на Кіровоградщині під час ЗНО виявили навушники

Середа, 02 червня 2021 13:10

Учора, 1 червня, під час складання ЗНО, в пункті тестування розташованого в  Олександрії зафіксували випадок наявності у абітурієнта навушників. Абітурієнта вилучили з аудиторії. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на пресслужбу ОДА.

Він втратив можливість складання даного предмету.

Участь у зовнішньому незалежному оцінюванні з української мови та літератури взяли 5942 абітурієнти. Про це повідомила директорка департаменту освіти і науки Кіровоградської ОДА Ельза Лещенко.

«На території області працювали 36 пунктів тестування. Для проведення тестування задіяли 543 аудиторії. Цьогоріч явка абітурієнтів склала 74,4%, що  на 5% більше, ніж торік. У пунктах проведення ЗНО працювали 1346 педпрацівників. Крім цього, за проходженням тестування спостерігали сім представників від громадських спостерігачів та ЗМІ», - повідомила Ельза Лещенко.

За словами директорки департаменту освіти і науки, результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови буде оголошено до 25 червня.

Нагадаємо, в області вже відбулися ЗНО з хімії та іспанської, французької й німецької мов. Обидва тестування минули без порушень. 25 травня більше двох тисяч випускників узяли участь у ЗНО з англійської мови на Кіровоградщині. Також проведено тестування з математики.

 

Прочитано 240 разів
Останнє редагування Середа, 02 червня 2021 14:24
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+