Учні яких шкіл Кіровоградщини начатимуться дистанційно

П'ятниця, 30 жовтня 2020 18:53

Учні деяких загальноосвітніх шкіл Кіровоградщини із понеділка, 2 листопада, навчатимуться дистанційно. Як зазначив начальник управління освіти і науки Кіровоградської ОДА Володимир Таборанський, обласна комісія ТЕБ та НС сьогодні вирішила, що питання про формат навчання дітей у школах із понеділка приймають місцеві комісії з урахуванням епідситуації на своїх територіях, повідомляє mandarin-news з посиланням на пресслужбу ОДА. 

«Отже, 52 школи з 9 територій переходять на дистанційне навчання. Це школи Вільшанського, Долинського, Маловисківського, Новоархангельського, Петрівського районів, Новоукраїнської, Смолінської, Петрівської ОТГ та м. Світловодська», – уточнив Володимир Таборанський.

Посадовець додав, що школи Устинівського району на канікулах, а решта шкіл із 32 територій обрали форму очного навчання.

Нагадаємо, починаючи з нового навчального року, на самоізоляції знаходилося 4680 учнів і студентів, а також 613 працівників. 15 учнів та 63 працівників закладів освіти продовжують лікування від COVID-19.

У Кіровоградській області функціонує 307 шкіл у 45 адміністративних територіях.

Прочитано 1209 разів
Останнє редагування П'ятниця, 30 жовтня 2020 19:26
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+