У війні з рашистами загинув шахтар з Кіровоградщини

Понеділок, 05 вересня 2022 16:30

31 серпня під час бойових дій у Пісках Донецької області загинув солдат  Юрій Васильович Муха, колишній працівник Інгульської шахти ДП «СхідГЗК». Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на ДП «СхідГЗК».

Народився Юрій Васильович 12 квітня 1976 року в Олександрії Кіровоградської області. Після школи вивчився на тракториста у Олександрійському ПТУ № 31. На Інгульську шахту прийшов у 2007 році. Працював підземним гірником, слюсарем черговим та з ремонту устаткування, прохідником. Без відриву від виробництва закінчив Криворізький політехнічний технікум, де здобув спеціальність «Гірничий технік-технолог». У 2019 році Юрій звільнився з шахти, але у колективі його пам’ятають.

«Страшною звісткою стала загибель нашого колеги, людини прекрасної душі, відкритого і доброго серця. Бракує слів, щоб передати той біль, який відчуваємо всі ми. Він мріяв про вільну незалежну Україну, будував плани на майбутнє, але не судилося їм здійснитися, бо поклав своє життя за свободу нашої держави. Занадто висока ціна…», - говорять колишні колеги Юрія Мухи.

Прощання із загиблим Юрієм Мухою відбудеться 6 вересня у Кропивницькому. Початок церемонії – о 10 годині на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища.

Прочитано 4481 разів
Останнє редагування Понеділок, 05 вересня 2022 17:27
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+