У смертельні ДТП на Кіровоградщині загинув музикант. Його дружина в реанімації

Середа, 10 лютого 2021 08:43

Учора, 9 лютого, в результаті ДТП за участю легкових автомобілів «Славута» та «BMW» на автодорозі Кропивницький – Кривий Ріг, біля с. Гурівка Долинського району загинув 29-річний музикант Артем Язловецький,який працював у Кіровоградському музичному коледжі. Про це повідомила його викладачка Марина Бєлова.

"Царство небесне. Передайте у групах. Дружина в реанімації. У неї 1 (-) група крові (поки не потрібно, але відізвіться)",- написала жінка.

Двоє трирічних хлопчиків мають струс мозку.

Допомогу можна перерахувати на номер картки матері Артема Лариси Кашталян 5168 7573 4060 4000 .

На сторінці музичного коледжу у Фейсбук повідомили, що загиблий був викладачем циклової комісії оркестрових духових та ударних інструментів Кропивницького музичного фахового коледжу.

Артем Юрійович Язловецький, який був для всіх нас і товаришем, і помічником, і однодумцем.

Смерть забрала від нас неординарну особистість, сповнену нових планів та життєвих прагнень. Завдяки прекрасним людським якостям він став для всіх працівників та студентів закладу взірцем відповідальності за доручену справу, турботливого відношення до кожного в колективі.

 

Світла пам’ять про Артема Юрійовича назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, любив і працював поруч з ним. Нехай земля йому буде пухом!

Нагадаємо, ДТП сталася вчора близко 13 години. У результаті зіткнення пасажирка 1995 р.н. та двоє дітей 2017 р.н., що перебували у легковику «Славута», отримали травми і були госпіталізовані, а водій 1992 р.н. загинув і потрібна була допомога рятувальників по деблокуванню тіла з автомобіля. Рятувальники 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинська, застосувавши гідроінструмент, вивільнили тіло загиблого із понівеченого автомобіля.

 

Прочитано 646 разів
Останнє редагування Середа, 10 лютого 2021 10:08
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+