У школи Кропивницького закупали газ за завищеною ціною

П'ятниця, 09 жовтня 2020 12:28

В Господарському суді Кіровоградської області визнали недійсними 10 додаткових угод до договорів постачання природного газу на 2018-2019 роки та стягнення безпідставно сплачених коштів на загальну суму понад мільйон гривень. Про це повідомляє mandarin-news з посилнням на прокуратуру області. 

Так, ювенальні прокурори опрацювали сайт «Прозоро» та виявили порушення при виконанні договорів, укладених між загальноосвітнім закладом міста Кропивницького та Товариством з обмеженою відповідальністю щодо закупівлі природного газу на 2018 та 2019 роки. Сторонами безпідставно, усупереч положень статті 36 Закону України «Про публічні закупівлі» (в редакції на час виникнення правовідносин), внесено зміни до зазначених договорів шляхом укладання 10 додаткових угод про підвищення ціни газу без належного обґрунтування коливання цін на ринку у відповідний період.

Незаконність укладених угод в судовому порядку довів відділ захисту прав дітей та протидії насильству Кіровоградської обласної прокуратури, працівником якого забезпечувалася участь в обох справах.

Прочитано 267 разів
Останнє редагування П'ятниця, 09 жовтня 2020 13:10
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+