У селищі Нове чоловік убив свою співмешканку

Неділя, 08 листопада 2020 11:33

Вчора, 7 листопада, близько 16-ї години, до поліції звернувся громадянин та повідомив про вбивство. Як виявилося, його товариш прийшов до нього на роботу та розповів, що вбив свою співмешканку. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на пресслужбу патрульної поліції області.

Чоловік спочатку не повірив, адже той був напідпитку та напрочуд спокійний. Але все ж вирішив, про всяк випадок, повідомити охоронців порядку.

Інспектори вмить прибули на місце події на вулицю Металургів. Двері квартири їм ніхто не відчинив. Вже за мить патрульні встановили її власника – родича співмешканців, який дав згоду на проникнення до житла, адже і сам не міг потрапити всередину.

Поліцейські викликали рятувальників. Разом з ними через вікно потрапили до квартири.

У помешканні вони виявили 46-річного чоловіка та його 45-річну співмешканку, яка мала явні тілесні ушкодження та не подавала ознак життя.

Громадянина було негайно затримано.

На місце події поліцейські викликали швидку медичну допомогу, яка констатувала смерть жінки та слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин.

Нагадуємо, що за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) ККУ передбачена максимальна відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 15 років.

Прочитано 3082 разів
Останнє редагування Неділя, 08 листопада 2020 11:53
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+