У податковій службі Кіровоградщини не приймають відвідувачів через COVID-19

Вівторок, 29 вересня 2020 09:44

У податковій службі на Кіровоградщині припинили особистий прийом відвідувачів через погіршення епідемічої ситуації в місті та області. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на ГУ ДПС у Кіровоградській області. 

Звернутись до Головного управління ДПС у Кіровоградській області можливо - з письмовим зверненням:

- через скриньку за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 55;

- поштою - 25006 м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 55;

- через мережу Інтернет, засобами електронного зв’язку на поштову скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Статтею 5 Закон України „Про звернення громадян” визначено можливість надсилання письмового звернення до уповноваженого органу державної влади з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку (електронне звернення).

Електронне звернення, надіслане без використання електронного підпису, повинно мати вигляд скан-копії або фотокопії звернення з підписом заявника із зазначенням дати.

Для більш зручного звернення до ГУ ДПС у Кіровоградській області рекомендуємо користуватися електронним сервісом веб-порталу ДПС України «Електронний кабінет».

Вхід до електронного кабінету здійснюється за адресою cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний веб-портал ДПС.

Електронний кабінет має дві функціональні частини – відкриту (загальнодоступну), вхід до якої відбувається без ідентифікації користувача, та приватну (особистий кабінет), якою платник податків має можливість користуватися за допомогою ЕЦП будь-якого Акредитованого центру сертифікації ключів (АЦСК).

Призначенням Електронного кабінету є надання платнику податків можливості реалізувати свої обов’язки та права у сфері оподаткування в режимі on-line.

Також, фізичні особи мають можливість сплатити податки, збори, платежі та єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування скориставшись однією із платіжних систем: portmone або easypay.

Прочитано 596 разів
Останнє редагування Вівторок, 29 вересня 2020 09:56
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+