У Новоукраїнці з'явився пішохідний фонтан за понад 1, 5 мільйони

Вівторок, 08 грудня 2020 14:45

У Новоукраїнці завершили будівництво однієї з багатьох локацій майбутнього «Скверу на Соборній» - пішохідного фонтану. Його було споруджено за кошти програми USAID DOBRE «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність». Розповів міський голова Новоукраїнської міської ради, інформує mandarin-news з посиланням на інформаційний портал «Громада».

Вартість зазначеного будівництва склала 1 605,403 тис грн.

Виконавцями робіт було продемонстровано роботу фонтану у тестовому режимі та передано його міській раді готовим до експлуатації.

Підприємством-підрядником, після здачі цього об’єкту, буде проведено роботи щодо його консервації на час холодної пори року, а коли інші паркові споруди буде завершено - фонтан запрацює на радість відвідувачів скверу.

Нагадуємо, що реалізація спільного проекту місцевого економічного розвитку Новоукраїнської міської ради та  програми USAID DOBRE «Створення території з поліпшеною інфраструктурою для бізнесу та громадян в м. Новоукраїнка «Сквер на Соборній» розпочалась 2020 року і заплановано повне завершення будівництва на 2022 рік.

Облаштування пішохідного світлодинамічного фонтану в міському парку «Сквер на Соборній»  в м.Новоукраїнка Новоукраїнської об’єднаної територіальної громади стало можливим завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

 

 

 

Прочитано 224 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+