У немовляти, яке покинули в пологовому Кіровоградщини, з'явилась прийомна мама

П'ятниця, 07 жовтня 2022 11:15

У малюка, якого залишили в пологовому Олександрії, з’явилась прийомна сім’я. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на офіційний сайт Олександрійської міської ради.

Нещодавно у місті з’явилася нова прийомна сім’я Наталії Сторчак. Попередньо кандидатка подала до служби у справах дітей необхідні документи, пройшла спеціальну програму підготовки при Кіровоградському обласному центрі соціальних служб та рекомендована центром для включення до Єдиного електронного банку даних про дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, і сім’ї потенційних усиновлювачів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів.

Враховуючи виконання всіх необхідних умов, виконавчий комітет надав Наталії Сторчак статус прийомної сім’ї та передав на спільне проживання і виховання дитину, позбавлену батьківського піклування. Це немовля, яке залишили в пологовому будинку. Відтепер у дитини з’явилася прийомна мама, яка подарує малюку тепло, увагу й турботу.

Наразі в Олександрії вже функціонують 6 прийомних сімей та 6 дитячих будинків сімейного типу, до яких влаштовано 53 дитини з відповідним статусом.

 

Прочитано 2193 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+