У Кропивницькому знайомитимуть із цифровою трансформацією (ОНОВЛЕНО)

П'ятниця, 25 вересня 2020 16:04

2 жовтня з 10 до 12 години в конференц-залі №1 на міжнародній агропромисловій виставці "АгроЕкспо" в рамках ділової програми відбудеться галузева сесія муніципального "Цифрова трансформація: Бізнес. Влада. Суспільство" Муніципального інвестиційного форуму "TIME to INVEST". Про це під час брифінгу повідомив заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрій Паливода.

Проведення галузевої сесії "Цифрова трансформація: Бізнес. Влада. Суспільство" Муніципального інвестиційного форуму "TIME to INVEST",заплановане на сьогодні, 2 жовтня, відмінено. Про це повідомили в департаменті з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій.

Інформацію про місце і час проведення заходу буде повідомлено додатково. Реєстрація для участі продовжена та буде доступна за тим самим посиланням. Усі, хто вже зареєструвалися, не повинні робити це повторно, уся наявна реєстрація буде чинною.

За додатковою інформацією звертайтеся до організаторів заходу за тел. +38 (0522) 35 61 51 або на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

У рамках форуму розглядатимуть питання цифрової трансформації на території нашої держави, інструменти, засоби яким чином діджиталізація взагалі допомагає розвиватися бізнесу, економіці і взаємовідносинам влади і суспільства.

Цифорова трансформація держави

  • Інструменти цифрових технологій, які використовує міська рада (як це полегшує життя громади, як дистанційовано комунікувати з людьми)
  • Як відбувається в інших містах цифрова трансформація ( на прикладі Харкова, де вже створений та працює департамент цифрової трансформації, розкажуть яким чином в містах всі органи самоврядування більш сучасними за рахунок цифрових трансформацій)
  • Бізнес (як впроваджуючи цифрові технології можна розвивати малий, середній та великий бізнес).

На форум завітає прем’єр-міністр міністерства цифрової трансформації, стейкхолдери, які мають досягнення в різних формах діджиталізації та розвивають бізнес з допомогою цифрових технологій. Будуть і спікери з Києва, Харкова, Южного.

Також виступлять спікери з Ізраїльських компаній. Працюватиме окремий Інтернет-канал, щоб спікери могли брати участь у форумі онлайн.

Про цифрове суспільство в сучасному світі розкаже компанія ONIX, а також про свій досвід співпраці з органами влади.

До участі запрошують всіх, кому цікава тема діджиталізації.

Вам буде особливо цікаво, якщо Ви:

є представником компанії приватного сектору або державної установи та прагнете провести цифрову трансформацію у своїх організаціях;

є представником комунальної установи та хотіли б запровадити сучасні онлайн сервіси у своїх закладах;

є провідними фахівцями з цифрових технологій та бажаєте ділитися власними знаннями і секретами успіху.

Захід є відкритим, участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації - РЕЄСТРУЙТЕСЯ ТУТ.

У разі виникнення питань, телефонуйте до департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Міської ради міста Кропивницької за номером: +38 (0522) 35 61 51 або пишіть на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Захід проходитиме з урахуванням вимог законодавства щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Прочитано 333 разів
Останнє редагування П'ятниця, 02 жовтня 2020 09:50
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+