У Кропивницькому змінили схему руху через будівництво світлофорів

П'ятниця, 03 вересня 2021 15:25

В обласному центрі продовжується капітальний ремонт світлофорного об’єкту на перехресті вулиць Тарковського і Гоголя. Сьогодні, 3 вересня, працівники комунального підприємства “СМЕО” встановили тут нові світлофори. Паралельно триває будівництво нового об’єкту на перехресті Кропивницького-Шевченка. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Кропивницьку міську раду.

- Монтаж світлофорів здійснюється з використанням світлодіодних ламп, які, окрім суттєвої економії електроенергії, працюють набагато довше за лампи розжарювання. Окрім цього, передбачено дуже зручну для водіїв та пішоходів функцію відліку часу. Вже встановлено стійки, змонтовано електрообладнання, кабельну частину. Незабаром на цих перехрестях з’являться нові дорожні знаки, - розповів директор КП “СМЕО” Олександр Шумейко. - З початку року в місті відремонтовано три світлофорні об’єкти. Загалом їх функціонує 67 і зовсім скоро, після введення в роботу обладнання на перехресті Кропивницького-Шевченка, цей перелік поповниться.

За словами начальника КП “СМЕО”, орієнтовно світлофори на Тарковського-Гоголя запрацюють з наступного тижня, на Кропивницького - Шевченка — через тиждень.

- Хочу акцентувати увагу водіїв на тому, що найближчим часом на перехресті вулиць Кропивницького і Шевченка встановлять нові дорожні знаки, згідно з якими зміниться напрямок головної дороги — нею стане вулиця Кропивницького, - підкреслив Олександр Шумейко.

 

Прочитано 1362 разів
Останнє редагування П'ятниця, 03 вересня 2021 15:39
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+