У Кропивницькому з'явиться аквапарк

Четвер, 21 січня 2021 17:54

В обласному центрі планують будівництво аквапарку. Нині вишукують потенційну земельну ділянку для цього об’єкту. Про це сьогодні, 21 січня, під час робочої зустрічі з координатором проєкту C.R.E.A.M. Україна по центральному округу Тетяною Довганіч говорив міський  голова.

Перша зустріч представників міської та обласної влад з ініціаторами проєкту відбулася торік. За її результатами було напрацьовано необхідну для прийняття інвесторами рішення інформацію. Потенціал обласного центру успішно презентували іноземним представникам C.R.E.A.M в Болгарії. Кропивницька міська рада запропонувала іноземним інвесторам кілька проектів для реалізації на території міста: вони визначили пріоритетним будівництво аквапарку.

- Ми готові виконати всі умови інвестора, щоб у Кропивницькому з’явився аквапарк, - акцентував міський голова. - Бо це - робочі місця, це економічна привабливість, це туристичний, культурний імідж нашого обласного центру.

Так, наступну нараду проведуть в середині лютого з представником компанії-інвестора. Паралельно фахівці готуватимуть меморандум про співпрацю.

Прочитано 5801 разів
Останнє редагування Четвер, 21 січня 2021 19:19
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+