У Кропивницькому шукають директора обласного Центру народної творчості

Понеділок, 29 березня 2021 15:21

Обласна рада шукає директора Кіровоградського обласного Центру народної творчості.  На цю посаду оголосили конкурс. Про це повідомили в обласній раді.

Серед вимог до кандидатів вказали такі:

Вища освіта (магістр, спеціаліст), стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіє державною мовою та здатна за своїми діловими й моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Зокрема, ділові та моральні якості, освітній і професійний рівень має відповідати вимогам, визначеним Довідником кваліфікаційних характеристик професій працівників (випуск 81. Культура та мистецтво. Розділ 3. “Діяльність клубних закладів, центрів культури і дозвілля, центрів дозвілля, парків культури і відпочинку, науково-методичних центрів, будинків народної творчості”), затвердженим наказом Міністерства культури і мистецтв України від 14 квітня 2000 року № 168, а саме:

директор Кіровоградського обласного Центру народної творчості повинен знати:

чинне законодавство України в галузі культури; чинні нормативні акти, що регулюють культурно-освітню й дозвіллєву діяльність; форми та методи організації роботи з населенням з урахуванням демографічних, вікових і соціальних особливостей; сучасні методи господарювання та управління; основи трудового законодавства; правила і норми охорони праці, виробничої санітарії та протипожежного захисту.

Допоміжними критеріями під час голосування на користь кандидатів є:

післядипломна освіта в галузі управління;

ступіньMBA (Master of Business Administration), MPA (Master of Public Administration), MLA (Master of Liberal Arts), магістрабізнес-адмініструваннячимагістрадержавногоуправління;

науковий ступінь доктора філософії (кандидата наук) чи доктора наук;

досвід роботи на керівних посадах в українських/міжнародних компаніях, установах, програмах, проєктах у сфері культури;

володіння офіційними мовами Європейського Союзу;

досвід розроблення і реалізації інвестиційних та інноваційних проектів;

схвальні відгуки в українських та іноземних галузевих засобах масової інформації;

бездоганна ділова репутація.

На посаду директора Кіровоградського обласного Центру народної творчості не можуть призначити особу, яка:

за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією;

є близькою особою або членом сім’ї керівників Кіровоградської обласної ради, Кіровоградської обласної державної адміністрації та департаменту культури та туризму Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Детальніше за посиланням. 

Фото: Утренний город. 

Прочитано 374 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+