У Кропивницькому п'яний водій їздив з трьома дітьми та порушував ПДР

Понеділок, 20 липня 2020 12:52

Учора, 19 липня, близько 16 години в обласному центрі на вул. варшавській патрульні виявили чоловіка напідпитку, який порушував правила дорожнього руху. В салоні Citroen C-Elysee перебували троє дітей. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на патрульну поліцію в Кіровоградській області.

На законну вимогу патрульних зупинитись, водій лише збільшив швидкість і вдався до втечі. При цьому рухався заднім ходом, чим наражав на небезпеку не тільки себе, а й своїх  пасажирів – трьох хлопчаків. На щастя, від такої агресивної їзди ніхто не постраждав, проте діти сильно налякались.

Під час розмови патрульні помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду за допомогою алкотестера – 2,07 проміле, що у 10 разів перевищило допустиму норму. Також у чоловіка не було реєстраційного документа на автівку.

На 45-річного водія Citroen патрульні склали протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та постанову за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП.

 

Прочитано 440 разів
Останнє редагування Понеділок, 20 липня 2020 14:04
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+