У Кропивницькому нагородили "Дітей року"

Понеділок, 01 червня 2020 14:39

Сьогодні, 1 червня,  в обласному центрі на площі перед міською радою відзначили лауреатів міської  премії «Дитина року». Масових святкувань не відбулось через карантинні обмеження. Про це повідомляється на сайті міської ради Кропивницького.

Дітей привітали міський голова Андрій Райкович, секретар міської ради Андрій Табалов та заступниця  міського голови Наталія Дзюба.

Так, переможців визначали в шести номінаціях. Дипломи переможцям конкурсу вручили Андрій Райкович та Андрій Табалов.

У номінації «За досягнення в навчанні» їх отримали учениця наукового ліцею Анжеліка  Науменко та учень гімназії №9 Богдан Николюк.

У номінації «За науково – технічні досягнення» переміг вихованець комунального закладу «Станція юних техніків» Сергій Фріч.

Кращими в номінації «За творчі досягнення» стали учениця ліцею №19 Валерія Козирева, учень музичної школи №3 Кирило Федосєєв та учень музичної школи №2 ім. Ю. Мейтуса Олексій Бондар.

У номінації «За спортивні досягнення» кращими визнали художню гімнастку Єлизавету Савенкову та вихованця СК “Борець” Сергія Красовського.

За розвиток дитячого громадського рухунагороду отримав кадет ліцею «Сокіл» Андрій Осипенко.

У номінації «За особисту мужність» переміг учень ліцею № 19 Олексій Стожок.

Всі переможці отримали подарунки від Андрія Райковича та солодкі сувеніри від партнера — торгової марки “Карамелька”.

Довідка.Конкурс реалізується з метою пошуку талановитих дітей міста, що мають видатні інтелектуальні або фізичні здібності, незвичайні вміння, високий рівень досягнень у науці, спорті, творчості, громадській діяльності та мають відповідні відзнаки та нагороди. За результатами експертної оцінки комісії конкурсу встановлюється 10 відзнак «Дитина року» у шести номінаціях. Організатором міського конкурсу «Дитина року» виступає управління молоді та спорту Міської ради Кропивницького. У конкурсі можуть взяти участь діти шкільного віку – учні загальноосвітніх навчальних закладів, представники творчих колективів, громадських організацій.

Прочитано 317 разів
Останнє редагування Понеділок, 01 червня 2020 15:30
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+