У Кропивницькому на урочисто відкритий спортмайданчик заборонили заходити Рекомендовані

Понеділок, 11 жовтня 2021 10:16

Спортмайданчик у селищі Новому відкрився напередодні Дня міста у Кропивницькому, проте заходити на майданчик заборонено. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на телеграм-канал Кропивницький Joker.

«Мешканці селища отримали можливість займатися фізичною культурою на сучасному новозбудованому спортивному майданчику. Сьогодні, 15 вересня, Кропивницький міський голова Андрій Райкович, заступник міського голови Сергій Колодяжний, депутати міської ради Віталій Вязовцев та Валентина Яремчук взяли участь в його урочистому відкритті», - йшлось на сайті мерії та її сторінці у Фейсбуці.

Майданчик збудували коштом Громадського бюджету. Натомість після відкриття спортлокації з’явилась табличка з написом, що на майданчик заходити заборонено. Виявилось, що він ще «офіційно не побудований і не введений в експлуатацію».

«Як ми з’ясували, чиновники відкривали ще не введений в експлуатацію об’єкт, але у повідомленні на сайті мерії, яке ретранслювали місцеві ЗМІ, поінформувати про це забули.

 

Так, згідно з додатковою угодою до договору підряду від 23 вересня, тобто за тиждень після урочистостей на ньому, мерія та підрядник дійшли згоди посунути строк виконання робіт.

За новою угодою, датою виконання визначили 30 вересня. Хоча за початковими розрахунками майданчик мали здати ще у червні.

 

Андрій Самойленко, директор ТОВ «Центрбуд-2018», яке будувало об’єкт, на питання INFOCRIME.Кропивницький зазначив, що фірма вже підписала акти виконаних робіт. А хто встановив таблички він не в курсі.

Тим не менш на фотографіях зроблених на об’єкті можна помітити ряд недоопрацювань - відсутність покриття на бокових доріжках та аж надто низьку, як на футбольне поле, огорожу.

 

На сайті Держархбудінспекції станом на 7 жовтня декларації про введення об’єкта в експлуатацію нема», - йдеться в телеграм-каналі.

Прочитано 1364 разів
Останнє редагування Понеділок, 11 жовтня 2021 10:24
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+