У Кропивницькому на Полтавській буде чотириполосна дорога та велодоріжки

Вівторок, 21 липня 2020 17:47

В обласному центрі реконструкція вулиці Полтавської від вул. Васнєцова  до провулку Об’їзного наразі в активній фазі. Про це сьогодні, 21 липня, під час брифінгу повідомив начальник УКБ міської ради Кропивницького Сергій Білоконь.

Станом на сьогодні розпочали монтаж залізобетонних опор нових. Сьогодні  додатково проводитиметься обрізка дерев і монтуватимуть опори далі. Також виконуються роботи із заміни водопровідної мережі.  Учора замінили 220 метрів водопроводу. Протягом  2-3 діб будівельники закладуть 120 метрів водопровідної мережі. Це становить незручності для жителів міста через відключення води, тому будівельники будуть намагатись втиснутись у дводобовий термін, –  розповів Сергій Білоконь.

Загалом проєктом  передбачається встановлення нових залізобетонних опор, встановлення нової контактної мережі, облаштування двох зупинок, облаштування перильного огородження, озеленення вулиці та велодоріжка.

В реконструкцію входить розширення проїжджої частини вулиці на 4 метри з боку житлових будинків. Саме тому замінюють водопровід. Мережі, які потрапляють в зону реконструкції перенесуть.

За словами начальника управління капітального будівництва, ліквідують 4 кіоски та зупинку. Вони потрапляють в зону майбутнього тротуару. Якщо кіоски були тут розміщені законно, то їх перенесуть та визначать межі.

Старі дерева спилюватимуть, а молоді пересадять. Окрім того, у проєктно-кошторисній документації передбачена  висадка 50 кленів.

Прочитано 379 разів
Останнє редагування Середа, 22 липня 2020 09:32
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+