У Кропивницькому ремонтують одну з лікарень за понад 3 мільйони гривень

Середа, 08 липня 2020 09:26

У Кропивницькому на ремонт лікарні швидкої медичної допомоги з бюджету міста виділили 3, 3 мільйони гривень, у тому числі і на капітальний ремонт рентгенологічного кабінету травматологічного пункту — 1,5 млн грн. Про це розповіла заступниця начальниці управління охорони здоров’я міської ради Лариса Кудрик під час брифінгу.

Даний медичний заклад існує багато років, тут робляться найскладніші операції, працюють висококваліфіковані лікарі. Заклад розрахований на 300 ліжок, з них 65 — терапевтичного профілю, інші — хірургічного, - розповіла Лариса Кудрик.  – На базі лікарні швидкої медичної допомоги працює травматологічний пункт, який за весь час свого існування ремонтується вперше. Рентген апарат, який працював там до сьогоднішнього дня 82-го року випуску, і його давно треба було замінити, – розповіла Кудрик.

Наразі ремонт в активній фазі. Одночасно проводяться ремонти і покрівель, і внутрішніх приміщень.

За словами Лариси Кудрик, для рентгенологічного кабінету травматологічного пункту у 2019 році закупили сучасний рентгенапарат на 2 робочі місця.  Його встановлять вже по завершенні ремонту приміщення.

Прочитано 133 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+