У Кропивницькому планують "відкрити" дитячі садочки

Середа, 20 травня 2020 11:02

У зв'язку з можливим пом'якшенням режиму карантинних заходів, міська влада вже розглядає можливість відновлення роботи ДНЗ. 

Зокрема, адміністрації садочків уже розсилають батькам повідомлення, в яких названі критерії першочергового прийому дітей.  Про це говориться на сайті міськради.

У нас запитують про зайнятість обох батьків і графік нашої роботи. У деяких садочках просять довідки про працевлаштування та особливу увагу приділяють дітям медиків та комунальників. Вони мають право першочергового виходу. Але ті, хто навіть втратив роботу під час карантину, просто не зможуть знайти роботу, бо сидять вдома з дітьми. За що жити ми просто не знаємо - говорить кропивничанка Ольга.

 

Також, у ДНЗ з відповідальністю підходять до питання дезинфікації. 

- Головне – щоб це були антисептики, які не зашкодять дитячому здоров’ю, наголосив міський голова, - Також необхідно подумати над харчуванням дітей в такий непростий період. Адже вони тривалий час були вдома і були більш захищеними. А зараз знов відновлюється спілкування в колективі. Отже, організаційних завдань немало. Чекаємо на рішення уряду. Але підготовчу роботу вже починаємо.

 

Прочитано 381 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+