У Кропивницькому планують ліквідувати одну зі шкіл

Середа, 03 березня 2021 12:50

В обласному центрі планують ліквідувати спеціальну загальноосвітню школу № 2. Про це йдеться у відповідному проєкті рішення виконавчого комітету, який опублікували на сайті міської ради, інформує mandarin-news.

Так, школу планують ліквідувати через відсутність контингенту дітей.

«Ліквідувати спеціальну загальноосвітню школу № 2 Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» (код ЄДРПОУ 32222448) до 15 серпня 2021 року. 2. Затвердити ліквідаційну комісію спеціальної загальноосвітньої школи № 2 Кіровоградської міської ради Кіровоградської області згідно з додатком. Місцезнаходження ліквідаційної комісії: 25006, Кіровоградська область, місто Кропивницький, вулиця Велика Перспективна, 41»,– вказано в проєкті рішення.

 

Комунальному закладу «Новомиколаївська гімназія Міської ради міста Кропивницького» нададуть право видавати дублікати документів про освіту, отриманих громадянами, у зв’язку із закінченням спеціальної загальноосвітньої школи № 2 Кіровоградської міської ради Кіровоградської області. 7.

Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань охорони здоров’я, освіти, соціальної політики, культури та спорту та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради С.Колодяжного

Прочитано 197 разів
Останнє редагування Середа, 03 березня 2021 17:11
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+