У деяких селах Кіровоградщини досі долають наслідки негоди

П'ятниця, 23 липня 2021 16:04

На Олександрівщині Кропивницького району після негоди й досі обірвані лінії електромережі та повалені дерева. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на відповідний допис користувачки Фейсбук. Тамари Титаренко.

«Так виглядає вулиця Тясменська, с. Любомирка з 20 липня.  РЕС не реагував на багаточисельні заявки, не відповідали на звідки. Коли нарешті відповіли, то нахамили і відкючились. Іншим людям брехали що бригада робить, але їх там не було. Приїхали після обіду і нічого не робили, а тільки їли шовковицю біля подвір'я», – пише обурена жінка.

У коментарях до допису жінці вказали на необгрунтованість подібних звинувачень.

Через зливу, сильний дощ та вітер в багатьох населених пунктах Олександрівської  громади та поза їх межами мали місце дерева падали на повітряні лінії електропередач напругою 0,4-10 кВ. Це спричинило короткі замикання та обриви проводу, та як наслідок аварійні відключення ліній.

«Станом на 8-му годину 21 липня внаслідок пошкоджень повітряних ліній були знеструмлені вулиці в селищі Олександрівка, селах Бірки, Красносілля, Цвітне, Бандурове, Стара Осота, Поселянівка, Іванівка, Михайлівка. Повністю знеструмлено Несваткове, Веселе, Нова Осота, Любомирка, Китайгород, Северинівка, Бовтишка, Івангород, Стримівка, Ясинове, Біляївка, Польове.

Для відновлення електропостачання задіяно 9 ремонтних бригад та 13 одиниць техніки. За словами начальника Олександрівського РЕМ Сергія Давидова, відновлювальні роботи триватимуть два дні», – повідомила Галина Шевченко.

Нагадаємо, 20 липня внаслідок сильної зливи на  Кіровоградщині падали дерева, затопило під’їзди та знеструмило населені пункти. Рятувальники, патрульні та комунальники борються із наслідками негоди.

Фото: Тамара Титаренко 

Прочитано 295 разів
Останнє редагування Понеділок, 26 липня 2021 10:00
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+