Третій полк отримав 35 тисяч від Кропивницької міськради

Понеділок, 06 грудня 2021 17:49

Кропивницький міський голова Андрій Райкович та секретар міської ради Олег Колюка привітали військових міста з їхнім професійним святом. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Кропивницьку міську раду.

У Кропивницькому дислокується еліта Збройних Сил України – 3-й окремий полк спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго. І містяни горді з того, що мають честь бути шефами цього легендарного підрозділу спецпризначення. Місто підтримує також тісні, дружні стосунки з командою десантного корабля «Юрій Олефіренко», та усіма військовими частинами де проходять службу кропивничани і які постійно перебувають на бойовому посту.

Почесну грамоту Кропивницької міської ради та її виконавчого комітету Андрій Райкович та Олег Колюка вручили учасникам бойових дій Віталію Кареті та Ігорю Кравченку. Ще низка військових отримали Грамоти міської ради та Подяки. Сертифікат на 35 тисяч гривень керівники міста вручили третьому полку для покращення матеріально – технічної бази частини.

Сьогодні не залишились без уваги міської влади і волонтери, з якими місто тримає міцні і дружні стосунки. Цього дня від Андрія Райковича вони отримали цінні подарунки.

Єпископ Кропивницький і Голованівський Марк за заслуги перед Помісною Українською православною Церквою вручив Андрію Райковичу орден Святого Рівноапостольного князя Володимира ІІІ ступеня.

Прочитано 239 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+