Торговця ртуттю спіймали в Кропивницькому

Понеділок, 06 вересня 2021 12:06

Служба безпеки України у Кіровоградській області блокувала продаж сильнодіючої отруйної речовини – ртуті. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на СБУ України в області.

Продавцем виявився місцевий безробітний, активний учасник одного з відомих у регіоні злочинних угрупувань. Зловмисник раніше неодноразово притягався до кримінальної відповідальності, так як тривалий час заробляв на життя перепродажем краденого.

10 кілограмів токсичного «товару» чоловік отримав від місцевого кримінального авторитета і намагався продати за майже 5 тисяч доларів США.

Оперативники спецслужби затримали зловмисника в одному із спальних районів обласного центру під час спроби збути «товар».

Наразі планується повідомити затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 321 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) Кримінального кодексу України.

 

Прочитано 208 разів
Останнє редагування Понеділок, 06 вересня 2021 12:10
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+