Судитимуть горе-матір, яка покинула немовля на підвіконні лікарні Кропивницького

Вівторок, 07 вересня 2021 15:30

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно жінки, яка залишила на підвіконні лікарні свою новонароджену дитину відразу після пологів. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на прокуратуру області.

За версією слідства, 14 березня 2021 року 30-річна мешканка обласного центру самостійно народила дитину вдома без надання кваліфікованої медичної допомоги, надалі, дочекавшись вечора, віднесла немовля до КНП «Дитяча обласна лікарня КОР» де залишила його в коридорі на підвіконні, лише через півтори години  новонароджена дитина була виявлена молодшою медичною сестрою.

Температура тіла малюка при госпіталізації в лікарню становила 32,5 С.

Даний стан був загрозливим для життя і міг призвести до настання смерті новонародженого, без надання своєчасної медичної допомоги.

Варто зазначити, що обвинувачена має на утриманні чотирьох малолітніх дітей та відносно однієї дитини позбавлена батьківських прав.

Наразі, обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті. В разі доведення вини горе-матері загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Досудове розслідування проводили слідчі СВ Кропивницького РУП ГУНП в області під процесуальним керівництвом ювенальних прокурорів   Кропивницької окружної прокуратури.

 

Прочитано 2058 разів
Останнє редагування Вівторок, 07 вересня 2021 16:37
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+