Стало відомо, ким виявився затриманий на хабарі посадовець з Кіровоградщини

Середа, 24 березня 2021 17:18

Учора, 23 березня, на хабарі в 50 000 гривень затримали в.о. керівника облуправління рибного господарства, який вимагав кошти від свого підлеглого за його незвільнення. Кошти отримував у два етапи. Про це повідомили в прокуратурі області.

Відтак, затриманим виявився Недбайло Олександр Сергійович. Згідно найбільш свіжої  його декларації  за 2019, коли він перебував на посаді заступника начальника управління - начальник відділу охорони водних біоресурсів,  чоловік отримав 487. 230 грн. доходу, окрім цього має грошові активи в сумі 950 тис грн і 30 тис. доларів.

Цікаво, що затриманий посадовець у місці реєстрації зазначив місто Донецьк, а фактичне місце проживання – Кам'янка-Дніпровська, Кам'янсько-Дніпровський район Запорізької області.

До того ж, Недбайло має 50% права власності на житловий будинок загальною площею 70 (м2) у селі Велика Лепетиха Херсонської області, а також земельну ділянку площею 30700 (м2) та земельну ділянку площею 1188 (м2).

Правоохоронці затримали посадовця в порядку ст. 208 КПК України під час одержання другої частини коштів у розмірі 25 тис грн. Наразі тривають слідчі дії, проводяться обшуки за місцем мешкання та роботи затриманого. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Головним слідчим управлінням ДБР за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в Кіровоградській області ДСР Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Фото: ФБ сторінка затриманого. 

 

Прочитано 4412 разів
Останнє редагування Четвер, 25 березня 2021 09:21
Оцініть матеріал!
(2 голосів)

Додати коментар


+