Стало відомо, чому тролейбус в'їхав у стовп у Кропивницькому

Середа, 13 жовтня 2021 09:20

В обласному центрі, в мікрорайоні Новомиколаївка, учора, 12 жовтня, водій тролейбуса збив пішохода та стовп. Травмувались двоє людей. Їх госпіталізували в лікарню. Про це повідомляє mandarin - news з посиланням на Суспільне.

Поліцейський Валерій Бреус на місці аварії розповів Суспільному, що водій тролейбуса №10 на пішохідному переході збив людину. Продовжив їхати і збив стовп. Він перекрив рух на вулиці Короленка. Травмованого пішохода з черепно-мозковою травмою відвезли в обласну лікарні. Це інформація на 19:45.

Як розповів Суспільному заступник начальника комунального підприємства "Електротранс" Валерій Музичук, у тролейбусі було 15 пасажирів. Водій у шоковому стані. З його слів, на пішохідний перехід вибіг чоловік. Водій уникав зіткнення і збив стовп. За підрахунками Музичука, збитки для підприємства становитимуть 100 тисяч гривень – це ремонт тролейбуса та відновлення електроопори. Водій Олексій Фабриков підтвердив слова Валерія Музичука. Каже, шокований, травм немає. Фото : телеграм канал Безпечне місто

Прочитано 1737 разів
Останнє редагування Середа, 13 жовтня 2021 11:01
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+