Справу ексголови Кіровоградської ОДА розслідуватимуть до кінця осені

Вівторок, 18 серпня 2020 18:24

У понеділок, 17 серпня, слідчий суддя Вищого антикорупційного суду частково задовольнив клопотання детектива НАБУ та продовжив строк досудового розслідування у кримінальному провадженні за підозрою ексголови Кіровоградської ОДА та керівникa пaтронaтної служби Кіровогрaдської ОДА до 5 місяців, тобто до 26 листопада 2020 року. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на ВАКС.

Окрім цього, слідчий суддя ВАКС частково задовольнив клопотання захисника підозрюваного про зміну запобіжного заходу в частині покладених на підозрюваного обов’язків. Зокрема, обов’язок «не залишати місто Кропивницький без дозволу слідчого, прокурора або суду» змінено на «не відлучатися з Києва та Київської області без дозволу слідчого, прокурора або суду».

Нагадаємо, ексголова Кіровоградської ОДА та його  змовник підозрюються у хабарництві. Вони  вимагали майже два мільйони гривень від керівника регіонального осередку одного з органів державної влади в області в обмін на невчинення перешкод у його діяльності. За умовами «пропозиції», кошти мали передаватися траншами. Перший транш у 100 тис. грн посадовці ОДА отримали в червні 2020 року, що зафіксовано в матеріалах слідства. Під час передачі другого – у 250 тис. грн — їх викрито на гарячому.

Прочитано 334 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+