Спецінспектори Кропивницького боротимуться з незаконними забудовами

Понеділок, 30 листопада -0001 02:02

Відтепер спецінспектори міської ради Кропивницького оперативно реагуватимуть на появу незаконних забудов. Про це сьогодні, 6 серпня, під час робочої наради повідомив заступник міського голови Олександр Мосін, повідомляє mandarin-news з посиланням на міську раду Кропивницького.

Так, періодично у Кропивницькому з’являються будівельні об’єкти, що зводяться незаконно чи з порушеннями будівельних норм та правил, без необхідних дозволів на ведення робіт.  Боротьбу з такими явищами веде управління державного архітектурно - будівельного контролю міської ради. Аби вони могли вчасно реагувати на самовільні забудови, їм допомагатимуть міські спецінспектори.

Шановні спецінспектори, моє доручення просте: ви маєте, крім своїх прямих обов’язків, тепер виконувати і додаткові - при обстеженні території міста звертати  увагу і на нові будівництва, - наголосив Олександр Мосін. - І одразу повідомляти про них в управління ДБК. А вже вони розбиратимуться, чи законне це будівництво.

Список порушників, хто, в  обхід закону, дозволяє собі будувати на території Кропивницького буде оновлюватися на офіційному сайті міської ради щомісяця.

Прочитано 222 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+