Двотижневий карантин "загрожує" школі у Кропивницькому районі (ОНОВЛЕНО)

Неділя, 13 вересня 2020 11:12

Учні шкіл Кіровоградщини можуть піти на двотижневий карантин. Таку рекомендацію висловила головна санітарна лікарка області Надія Оперчук. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Телеграм-канал голови Кіровоградської ОДА.

Така рекомендація з'явилась через виявлений у цілої родини з Аджамки Кропивницького району коронавірус. Це двоє батьків і троє дітей. Двоє діток ходять до школи, третє – у дитсадок.

 Сьогодні відбудеться оперативне засідання районної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, де приймуть рішення про подальший формат роботи освітніх закладів. Головний санітарний лікар області Надія Оперчук рекомендувала припинити навчальний процес на 14 днів. - написав Андрій Назаренко. 

ОНОВЛЕНО: в Аджамській школі учні навчатимуться дистанційно. Дитячий садок закрили. Таку інформацію надали в ОДА. Рішення прийняли під час засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Залишатися вдома мають 70 працівників школи і дитсадка, а також 427 дітей. 

Фахівці лабораторного центру проводять комплекс протиепідемічних заходів і визначають коло контактних осіб. 

Очільниця Кропивницької РДА Алла Поліщук наголосила, що працівникам освітніх закладів, учням і вихованцям, а також батькам районна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій рекомендувала дотримуватися режиму самоізоляції.

 

Прочитано 5513 разів
Останнє редагування Неділя, 13 вересня 2020 20:29
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+