Ще 141 житель Кіровоградщини захворів на коронавірус

Четвер, 12 листопада 2020 08:26

За минулу добу серед жителів Кіровоградщини зафіксували плюс 141 новий випадок захворювання на коронавірус . Серед них 12 медиків і 7 дітей. Про це у своєму телеграм каналі повідомив голова Кіровоградської ОДА Андрій Назаренко.

"Така сьогоднішня статистика. Але за кожною цифрою - люди, жителі нашої області. Водночас, це задіяні лікарі. Це заповнені медзаклади. Прошу, дотримуйтеся карантинних обмежень! Мені б дуже не хотілося вдаватися до використання резервних баз (спортзалів) у боротьбі з коронавірусом, "- повідомив голова ОДА.

За інформацією головної санітарної лікарки області Надії Оперчук, за минулу добу в лабораторному центрі провели 749 ПЛР-досліджень і 45 ПЛР-досліджень в обласній лікарні. Випадки COVID-19 зареєстрували: шістдесят дев’ять у м. Кропивницькому; десять у м. Олександрія; два у м. Світловодськ; один у Благовіщенському районі; один у Бобринецькому районі; два у Гайворонському районі; один у Голованівському районі; два у Долинському районі; два у Знам'янському районі; дванадцять у Кропивницькому районі; два у Маловисківському районі; чотири у Новгородківському районі; один у Новоархангельському районі; двадцять у Новомиргородському районі; чотири у Новоукраїнському районі; шість у Олександрійському районі; один у Світловодському районі; один у Петрівському районі. Лікарка уточнила, що 2 дітей захворіло в м. Кропивницькому, по 1 в м. Олександрія, Голованівському, Знам’янському, Новомиргородському та Олександрійському районах. Одужали від коронавірусної інфекції: 27 жителів Кропивницького, по 1 у Бобринецькому, Кропивницькому, Новомиргородському та Новоархангельському районах, 7 - в Олександрії, 2 у м. Знам’янка, 3 у Добровеличківському та стільки ж в Олександрівському та Новоукраїнському районах, а також 8 жителів Долинського району та 12 жителів Петрівського району. Нa Кіровогрaдщині зaфіксувaли два летaльних випaдки COVID-19. Померли 62-річний чоловік з м. Кропивницький та 64-річний чоловік з м. Олександрія. Наразі на COVID-19 хворіють 1630 жителів області, 1402 лікуються амбулаторно в умовах самоізоляції. Про це повідомив директор департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації Олег Рибальченко. Зайнятість ліжок хворими становить 40%, зайнятість ліжок хворими та з підозрою – 46,1% 228 стаціонарних ліжок у лікарнях першої хвилі зайнято хворими на COVID-19: Кіровоградська обласна лікарня Кіровоградської обласної ради – 71; Центральна міська лікарня міської ради м. Кропивницького – 109; Олександрійська міська лікарня Олександрійської міської ради – 20; Добровеличівська ЦРЛ Добровеличівської районної ради – 16; Маловисківська ЦРЛ Маловисківської районної ради – 12. Всього до апаратів штучної вентиляції легень підключено 17 тяжких хворих: 9 – в обласній лікарні, 4 – у центральній міській лікарні Кропивницького та стільки ж у Олександрійській міській лікарні.

Прочитано 642 разів
Останнє редагування П'ятниця, 13 листопада 2020 08:21
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+