Шахтарі-протестувальники перекриють 4 траси Кропивницького

Вівторок, 15 грудня 2020 17:48

Працівники «Східного гірничозбагачувального комбінату» анонсують перекриття транспортних магістралей завтра, 16 грудня. Перекриття трас, протест відбудеться за будь-якої погоди. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук очільник незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.

Шахтарі збираються перекрити такі траси:

  • Кропивницький-Київ,
  • Кропивницький-Миколаїв,
  • Кропивницький-Умань,
  • Кропивницький-Кривий Ріг,
  • Кропивницькій - Олександрія.

«Підприємство зі штатом майже 5000 працівників до 21 грудня переведене в режим простою. Сталої роботи ДП після цієї дати ніхто не обіцяє. Людям заборгували 143 млн грн зарплатних коштів», – написав Волинець.

Про свою участь у протесті заявляють представники Жовтоводської площадки, трьох шахт підприємства: «Смолінської», «Новокостянтинівської» та «Інгульської».

Нагадаємо, гірники з Кіровоградщини протестували перед Кабміном та Офісом Президента. З 7 грудня через брак коштів всі підрозділи ДП"Схід ГЗК" знаходяться у простої, зупинено виробничий процес. Це може призвести до його  банкрутства  на початку року та знищення єдиного в країні підприємства з видобутку уранової руди і виготовлення уранового оксиду концентрату.

Прочитано 737 разів
Останнє редагування Вівторок, 15 грудня 2020 22:16
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+