Шахтарі Кіровоградщини перекрили дороги державного значення

Середа, 16 грудня 2020 15:15

Сьогодні, 16 грудня, колектив ДП «СхідГЗК» вийшов на чергову акцію протесту,  яка проходить в Кіровоградській області. Про це розповів голова профспілкової організації Інгульської шахти Михайло Мельник.

Працівники  Інгульської, Смолінської, Новокостянтинівської шахт, представники трудових колективів підрозділів Жовтоводського майданчика  підприємства перекрили рух на чотирьох автошляхах поблизу Кропивницького. Виїзд та в’їзд до обласного центру заблокований. Учасники акції пропускають лише спеціальний транспорт, медиків та автомобілі з маленькими дітьми.

Своїми діями протестувальники намагаються привернути увагу Президента, Верховної  Ради, Уряду України,  профільного міністерства  до критичної ситуації, яка склалася на ДП «СхідГЗК», та знайти підтримку.

Працівники комбінату вимагають  не тільки якнайшвидшого вирішення поточних проблем   і погашення боргів із заробітної плати, а і врегулювання всіх питань на державному рівні задля забезпечення стабільної  роботи  урановидобувної галузі.

Нагадаємо, шахтарі Кірвооградщини учора анонсували перекриття доріг державного значення. Напередодні, 7 грудня, працівники уранових шахт припинили роботу. 

 

                                                 

Прочитано 706 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+